Jesse van der Velde geeft jouw 2 tips

Ik had de video’s van Jesse al eerder beloofd, maar hier is de eerste. Jesse kan jouw van je laatste kilo’s vet afhelpen. Naast deze 2 tips die Jesse geeft heeft hij namelijk nog veel meer wijsheid in huis om jouw naar je ideale figuur te helpen. Zorg dus dat je zijn informatie blijft volgen via slank met eiwit.

10 gedachten over “Jesse van der Velde geeft jouw 2 tips”

 1. Als er dingen niet duidelijk zijn dan kun je ze eventueel hier nog onder kwijt. Misschien kan Jesse dat in de vervolg filmpjes nog wel behandelen.

  Nu is het de tijd dat je vragen kunt stellen aan een personal trainer, dus grijp je kans!

 2. met het eiwit dieet herb je dan meer kans dat je cholesterol omhoog gaat cq niet meer naar beneden gaat???

  hoor graag gr Marja

 3. Hallo Ik wil graag een paar dingen weten.Ik heb reuma ben 56 en zo’n 20 kilo te zwaar. Ik weeg 87 kilo en ben 173 maar ik weet veel over diëten en een ding is zeker is het jojoën. Dat wil ik nooit meer. Dus durf ik dit ook niet die shaken ed. want dat heb ik ook al eens gedaan (Herbalife e.d.) en dat hou je niet vol en je komt 2x zoveel aan. Ik beweeg te weinig door de pijn maar probeer het wel. Waarom zou dat van jullie wel werken? Ja misschien bij jonge mensen een paar kilo.Overtuig mij eens ik wil heel graag slanker zijn. Met vriendelijke groeten Angenie Zijlmans

 4. IK WEEG 115KILO IK WIL GRAAG AFVALLEN KAN JIJ MIJ HELPEN OM RECEPTEN VOOR MIJ TESCHRIJFEN HOE IK MOET AFVALLEN IK KRIJG HET ZELF NIET MEER VOOR ME KAAR HELP MIJ ASTUBLIEFT BEDANKT GROETJES ADDY

 5. uehhhhhh calcium zou goed helpen om vet je lijf te laten verlaten en als je dus magere melkproducten zou eten zou je minder vet opslaan door het calcium, zie de uitzendingen van: “de werkelijkheid over voedsel” hoe zit dit dan?

 6. Kan je eiwitshakes ook zien als zuivel? Oftewel is het beter om ook deze producten te laten staan voor die laatste kilo’s

 7. Hoi Jesse,
  Gister heb ik zitten kijken naar een filmpje van je over magnesium, visolie/omega3 en CLA.
  En nu kan ik dat filmpje nergens meer vinden! Zou je me kunnen aangeven waar ik dat filmpje kan vinden?
  Bedankt alvast! Wim

 8. Hallo, ik kijk naar al die vragern, maar kan nergens de antwoorden vinden. Kan je mij verder de weg wijzen? Want ik vind het vervelend om “weer” diezelfde vraag te stellen. Wat ik nog niet heb gehoord is dat men er licht in het hoofd van wordt en last van hitte aanvallen krijgt. Dus ik vraag meteen of dit kan? En hoe kan het opgelost worden? Ik ben in de eerste week bezig, maar niet heel streng. Ik neem 2 shakes per dag met veel groente ’s avonds met een stukje vlees en salade. Naar mijn werk neem ik een stukje fruit mee en b.v. een eierkoek. Ik hoor graag van jullie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *